Haberler

ÖĞRETMENLİK VİZYON PROGRAMI - SİİRT

 

SİİRT ÖĞRETMENLİK VİZYON PROGRAMI

 

Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ve İlim Yayma Cemiyeti’nin birlikte organize ettiği “Öğretmenlik Vizyon Programı”nın 84.’sü Siirt’te gerçekleşti.      21 Nisan Cumartesi günü Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan programa 275 öğrenci katıldı.


_148482542018_


Açılışını İ.Y.C. Şube Başkanı Sn. Ercan ASLAN’ın yaptığı programın öğleden önceki oturumda eğitimci - yazar Ahmet ÇAĞLAYAN, “Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri” konulu, FSM Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muhammet ÖZTABAK ise “Eğitimde Etkili İletişim” konulu seminerleri sundular.


_1410182542018_


Yemek ikramından sonra yapılan öğleden sonraki oturumda ise Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN, “Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi” konulu semineri gerçekleştirdi.


_1416122542018_


Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirecek öğretmenin taşıması gereken özelliklerin aktarıldığı program, katılan her öğrenciye EBSAD’ın yayımladığı “Felsefeden Tecrübeye Etkili Öğretmenlik” kitabının hediye edilmesi, katılım belgesi verilmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerini kapsayan anket çalışmasıyla son buldu.





Görüntülenme: 1264