Haberler

ÖĞRETMENLİK VİZYON PROGRAMI - VAN

VAN ÖĞRETMENLİK VİZYON PROGRAMI

 

Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ve İlim Yayma Cemiyeti’nin birlikte organize ettiği “Öğretmenlik Vizyon Programı”nın 85.’si Van’da gerçekleşti. 28 Nisan Cumartesi günü Van 100. Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Konferans Salonunda yapılan programa 545 öğrenci katıldı.


_1155313042018_


Açılışını İ.Y.C. Üyesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ÇİÇEK ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Salih ARI’nın yaptığı programın öğleden önceki oturumda eğitimci - yazar Ahmet ÇAĞLAYAN “Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri” konulu, eğitimci - yazar Muhammet YILMAZ ise “Eğitimde Etkili İletişim” konulu seminerleri sundular.  


_1158173042018_


Yemek ikramından sonra yapılan öğleden sonraki oturumda ise Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN, “Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi” konulu semineri gerçekleştirdi.


_1159313042018_


Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirecek öğretmenin taşıması gereken özelliklerin aktarıldığı program, katılan her öğrenciye EBSAD’ın yayımladığı “Felsefeden Tecrübeye Etkili Öğretmenlik” kitabının hediye edilmesi, katılım belgesi verilmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerini kapsayan anket çalışmasıyla son buldu.





Görüntülenme: 1422