Haberler

STK Kapasite Geliştirme Eğitimi 2. Kademe Programı Malatya'da Başladı.

STK KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMİ

 MALATYA 2.KADEME PROGRAMI

 

Derneğimiz tarafından düzenlenen “STK Kapasite Geliştirme / 2. Kademe” programının ilki 12 Nisan 2014 cumartesi günü Malatya’da gerçekleştirildi. Ramada Altın Kayısı Otel’deki programın sabah oturumunda panel düzenlendi, öğleden sonraki oturumunda ise atölye çalışması yapıldı.

_1431581642014_

EBSAD başkanı Sn. Şaban KARAKÖSE’nin açış konuşması sonrası oturum başkanlığını Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım’ın yaptığı panele geçildi. Panelde; Geleceğin Dünyasında STK’lar” sunumu Marmara Ün. Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yüksel DEMİRKAYA,  “Türkiye’de STK’ların Rolleri ve İşbirliği Potansiyeli” sunumu araştırmacı yazar Ahmet Mercan ve  Bölgesel Kalkınmada Malatya STK’ları” sunumuFırat Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim GEZER tarafından gerçekleştirildi.

_143541642014_

Öğleden sonraki atölye çalışmasında eğitim ve kültür dernekleri ile dezavantajlı gruplar ve yardımlaşma dernekleri ayrı oturum şeklinde fikir alışverişinde bulundu. “Eğitim ve Kültür” oturumunun moderatörlüğünü Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın“dezavantajlı gruplar ve yardımlaşma” oturumunun moderatörlüğünü STK uzmanı Adem Seleş yaptı. Program anket çalışması, öneriler, dilek ve temennilerle son buldu.

_1510401642014_



Görüntülenme: 1556