Haberler

ÖĞRETMENLİK VİZYON PROGRAMI - TOKAT

Öğretmenlik Vizyon Programı – Tokat

Öğretmenlik vizyon programlarının son duraklarından biri Tokat oldu. Eğitim Bilimleri ve Sosyal araştırmalar Derneği (EBSAD) ile İlim Yayma Cemiyeti Tokat Şubesinin birlikte organize ettiği program tam bir bilgi-kültür şöleni havasında gerçekleşti.

Programa Vali Yardımcısı Bilgihan BAYAR, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU,  İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ERARSLAN iştirak ettiler.

Program katılan öğrenciler Eğitimci Yazar Muhammet YILMAZ’dan “Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri” başlığı altında bir seminere katıldılar. Verilen arada söyleşiler ve kitap imzasıyla değerlendirildi.

Günün ikinci seminerini Eğitimci Yazar Sait ÇAMLICA, “Eğitimde Etkili İletişim” başlığında 21. yüzyılda eğitimi yeniden ele almanın gerekliliğine işaret eden çerçevede sundular.

İlim Yayma Cemiyeti Tokat Şubemiz’in öğretmenevinde tüm katılımcılar ikram ettiği öğle yemeğinden sonra günün son seminerine geçildi.

Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN, “Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi” başlıklı seminerinde insan ve onu kuşatan şartlar zaviyesinden eğitimi ele aldılar.

Programa katılan öğrencilere katılım belgelerinin takdim edilmesinden sonra , program sona erdi.

 



Görüntülenme: 1390