Haberler

VİZYON SEMİNERLERİMİZ BAŞLADI.

İki haftada bir seminer şeklinde "Vizyon Seminerleri" başlığı altında yapacağımız seminerler serimize 17 Nisan 2014 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayız.


VİZYON SEMİNERLERİ

Seminerlerimiz İlim Yayma Cemiyeti, TİDEF (Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu) ve EBSAD (Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği) çalışanlarının katıldığı dar kapsamlı bir seminerdir.

Çalışmalarımızı daha etkili kılabilmek; ülkemizde ve dünyada yaşanan veya yaşanması muhtemel olaylara ve sosyolojik konulara dair bakış açımızı daha da derinleştirmek amacıyla kendi içimizde Osmanlı, medeniyet, gelenek, tarih, kültür, tasavvuf, mezhepler, cemaatler, edebiyat, şehir, gençlik vb. konularda eğitimler/seminerlerdir.

Seminerlere, üç kurumumuz bünyesinde çalışıp Türkiye genelinde eğitim programları gerçekleştiren ve İlim Yayma Cemiyeti’nin İstanbul’da bulunan Yüksek Öğrenim Yurtlarında yöneticilik yapan arkadaşlardan oluşan yaklaşık 35 kişi katılmaktadır.

17 Nisan 2014 tarihinde yaptığımız ilk seminerimize İstanbul Şehir Üniversitesi – İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali BÜYÜKKARA hocamızı davet ettik.

_1355221742014_

Sn hocamız bizlere “Çağdaş İslam Dünyasının Dini Ve Mezhebi Dinamikleri” konulu bir seminer verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 

_1359291742014_





Görüntülenme: 1737